Overall
Overig

De verschillende overalls die je ziet wanneer je een overall kopen gaat

Stel, je hebt een werkoverall nodig voor uw werk, of je een wilt simpelweg een overall hebben voor het tuinieren, dan is er erg veel keus. Gelukkig kunnen wij het voor jou versimpelen en de verschillende keuzes die er zijn op een rijtje zetten, lees dus vooral verder als je graag een overal kopen wilt.

Overall kopen

De vlam vertragende overall

Wanneer je werk hebt waarbij jij regelmatig met grote hitte of vuur in aanraking komt dan is dit de geschikte overall voor jou, wanneer je dit niet nodig hebt dan raden wij het ook af om deze overall te kiezen, aangezien het onnodig is en deze overalls vaak wel een groter prijskaartje hebben. Maar wanneer je wel werk hebt waarbij je veel in aanraking komt met vuur dan is dit een vereiste.

De tuinbroek of de Amerikaanse overall

Wanneer je geen heftige bescherming nodig hebt, of wanneer de tuinbroek of de Amerikaanse overall alleen nodig is voor een hobby als tuinieren en niet voor een bepaald soort werk, dan is een tuinbroek meestal voldoende. Een tuinbroek kan bovendien fijner zijn wanneer het warm is en het is over het algemeen comfortabeler.

Bodybroeken

Iets wat tussen ene tuinbroek en een overall kopen inzit is het kopen van bodybroeken. Dit zijn overalls zonder mouwen of met korte mouwen. Ze zijn dus veiliger dan een tuinbroek en comfortabeler en koeler dan een werkoverall. Een bodybroek kan de ideale tussenoplossing zijn.

Regenoveralls

Wanneer je veel met water moet werken, of natuurlijk in de regen moet werken, dan kan het fijn zijn om een regenoverall te kopen. Deze is uiteraard waterdicht en zal je goed drooghouden. Bovendien bevatten ze goede bescherming.

Hopelijk heb je nu een beter beeld van de verschillende overalls die je kopen kunt en kun je nu een overall kopen die jij nodig hebt. Of dat nou een werkoverall is of een overall voor het tuinieren, je weet nu welke jij nodig hebt voor jouw bezigheden, en veiligheid staat altijd voorop.