Verbouwen

Wat kan je verwachten met een vijver

Het hebben van een vijver is mooi. Het onderhouden daarvan is arbeidsintensief maar uiteindelijk het waard. Door middel van Oase vijverartikelen kom je heel ver om hierop te besparen. Met de artikelen van Oase kom je aan een pomp, filter, beluchtingssysteem, lampen, folie en nog veel meer. Zo zorg je ervoor dat het water in je vijver gezond en levendig is. Zonder dit soort producten komt het gauw voor dat het water in de vijver troebel wordt of dat je algen gaat zien. Dit staat niet natuurlijk. Hiervoor gebruik je allerlei soorten vloeistoffen om het water te verbeteren en zuiver te houden ter bescherming tegen algen. Je kan een vijver expert om hulp vragen om wegwijs te worden. Alleen al het onderhouden van een vijver is tijdrovend en tijdens vakantie moet je ook het een en ander in de gaten houden.

Alle producten bij dezelfde leverancier

Over het algemeen is het hebben van producten van dezelfde leverancier voordelig. Je komt wellicht in aanmerking met hoeveelheidskortingen en weet altijd met wie je te maken hebt. Zodra het ene onderdeel vastloopt of reparatie nodig heeft, bestaat de kans dat andere onderdelen evenzo vastlopen of reparatie nodig hebben. Wat dit betreft is het makkelijk om vlug de vijver weer aan de praat te krijgen. Je verstuurt ze allemaal tegelijkertijd op naar het bedrijf en kan ze allemaal gerepareerd en tezamen terug verwachten. Dit maakt het voor dat betreffende onderhoudsteam ook overzichtelijk. Het team besteedt zodoende minder aandacht aan het verzamelen van de artikelen en kunnen zich optimaal richten op het herstellen van de onderdelen. Dusdanig zullen je vijverlampen snel weer op z’n plek staan en de fontein of waterval een luxe sfeer geven. 

Dit merk krijgt veel voor elkaar

Vijverleven heeft een groot assortiment met alle Oase producten. Je kan met dit ene merk voorruit met levenslang onderhoud aan jouw vijver. Tevens is het ook een erkend merk die hoog in het vaandel gedragen wordt door zowel hoveniersbedrijven als bouwgroepen. Het merendeel kent het Duitse merk Oase en weet dat hun producten deugen. Voor een hoge kwaliteit en producten die lang meegaan, velen associëren Oase hiermee. Je kan bij Vijverleven een advies opvragen en veel te weten komen over de producten die je al beschikt. Met producten van Oase weet het onderhoudsteam ook snel hoe het gerepareerd moet worden doordat mankementen hen bekend zijn.