Schroeffunderingen
Renovatie

Schroeffunderingen: duurzaam en goedkoop

Ooit al eens van schroeffunderingen gehoord? Vergeet het tijdrovende beton storten met bijkomende rotzooi. Geen betonwagen of betonmolen nodig en betaal weinig uurloonkosten. Zet je fundering op met schroeven. Weinig geluidsoverlast en minimale trillingen in de grond, ideale omstandigheden om een fundering te plaatsen. Omdat je minder ruimte nodig bent is het aanbrengen van de fundering ook makkelijker en op meer omgevingen aan te brengen. Kortom, zet je fundering goedkoop en duurzaam met schroeffunderingen.

Hoe werkt een schroeffundering?

Goedkoop, efficiënt, minimale trillingen in de grond, weinig geluidsoverlast. Je zult je vast afvragen: hoe werkt het dan?! Door simpelweg een gat in de grond te maken kun je vervolgens een schroef in het gat plaatsen. De grootte en dikte verschilt per schroefpaal en is weer geschikt voor verschillende draagoppervlaktes. Nadat je de schroef hebt geplaats kun je, zoals de naam al verraadt, het dieper de grond in schroeven. Door een hefboomwerking te creëren kun je gemakkelijk rondjes lopen waarbij de schroef dieper de grond in gaat. Eenmaal klaar kun de gewenste fundering plaatsen.

Duurzaamfunderingsherstel

Naast het nieuw aanbrengen van fundering is het ook prima toe te passen bij herstelwerkzaamheden. Op de website van DuurzaamFunderingHerstel is er meer informatie over schroeffunderingen te vinden. Hierbij gaan ze nog dieper in op de fundering en geven ze de kosten weer. Mocht je dan ook graag schroeffunderingen willen toepassen bij nieuwe fundering of herstelwerkzaamheden kun je hier ook een offerte aanvragen. Zeker de moeite waard om te bekijken mocht je interesse hebben in schroeffunderingen. Zo is de gemiddelde minimale levensduur tussen de 50 tot 100 jaar maar kun je de schroeffunderingen in die tussentijd gemakkelijk verplaatsen. In tegenstelling tot betonstorten waarbij het verplaatsen niet mogelijk is. Op kort termijn kun er dus een fundering worden geplaatst omdat de schroeven voorradig zijn en montagetijd korter is.