construction-worker-3512589_1920
Verbouwen

Het verbouwen van je huis met goed licht

Wanneer je gaat verbouwen doe je dat vaak in het voorjaar of in de zomer vanwege het goede weer en de zon die later ondergaat waardoor je ’s avonds veel langer door kunt gaan. In de winter daarentegen is het vaak snel donker en nat en guur. Hierdoor ontbreekt ook vaak de zin en de wil om in de winter een dergelijke klus te voltooien. Maar dat is enorm zonde! Vaak liggen de prijzen voor bouwbedrijven, schilders en stucadoors in de winter veel lager en kunnen ze met goede verlichting gewoon door blijven werken.

Wat voor licht heb je nodig tijdens de verbouwing?

Tijdens de verbouwing heb je afhankleijk van de klus goed licht nodig. Ga je schilderen? Dan is het belangrijk dat de schilder ziet waar ie is geweest, gebruik hiervoor goede LED bouwlampen die een natuurlijk licht geven en zet deze in verschillende hoeken weg. Ga je verbouwen dan is de vraag of ze dit binnen gaan doen. Dan is een bouwlamp die van onder schijnt vaak irritant en heb je lichtlijnen nodig die een helder licht afgeven. Wanneer ze een klus al kunnen voorbereiden in een werkplaats of bedrijfshal dan hebben ze goede bedrijfshalverlichting nodig om natuurlijk licht na te bootsen zodat ze, wanneer ze het gaan plaatsen, niet voor verrassingen komen te staan als ze het weer in het daglicht zien.

Maak goede afspraken

Dat klinkt logisch zou je zeggen maar als de zomer weer aanbreekt en je hebt licht vanuit diverse hoeken binnen schijnen dan kan het dus voorkomen dat je bepaalde hoeken of delen ineens van een ander perspectief ziet en dat het toch niet zo mooi is afgewerkt als dat eerder is gebleken. Vraag dus om een garantie voor een jaar zodat mocht blijken dat het toch zo is dat ze terug moet komen om het af te werken, je geen extra kosten hebt. Laat dit dus vastleggen in de offerte.