Werkjassen
Overig

Wat je wilt weten over Tricorp

Heb jij nog een nieuwe werkjas nodig? Wellicht is het merk Tricorp dan wel iets voor jou, zij hebben namelijk een scala aan verschillende werkjassen. Eerst wil je dan iets meer weten over het merk van Tricorp, en deze informatie hebben wij voor jou.

nieuwe werkjas nodig

De missie van Tricorp

Bij Tricorp draagt alles om teamwork, ze bestaan dan ook uit een hecht team waarbij samenwerking op nummer 1 staat, want samen bereik je meer. Door deze samenwerking willen ze bovendien hun producten altijd beter maken, wat verklaard dat een goede kwaliteit werkkleding leveren.

Tricorp

Een kleiner en hecht team

Tricorp is geen corporatie van meer dan duizenden werknemers die elkaar amper kennen, nee, het is één team van iets meer dan 50 werknemers. Hierdoor kan samenwerking ook zo’n belangrijk deel uitmaken van hun missie. Ze zijn begonnen in 1998 en zijn uitgegroeid tot een succes, maar hun integriteit hebben ze nooit verloren.

Alle kleding is zowel hetzelfde als verschillend

Verschillend hetzelfde en hetzelfde verschillend is de slagzin van Tricorp. Hiermee wordt bedoeld dat iedereen een hoge kwaliteit eist, maar dat elk beroep, en ook elke werknemer andere eisen stelt aan zijn werkjassen. Elk persoon heeft een ander lichaam, en heeft dus een werkjas nodig met een andere pasvorm. Tricorp speelt hierop in en zorgen ervoor dat er voor iedereen geschikte kleding is.

De verschillende werkjassen

Tricorp verkoopt verschillende soorten werkjassen. Zo heb je opvallende veiligheidsvesten, bodywarmers, fleece vesten maar ook parka’s. Op die manier zit er voor iedereen beroep de ideale werkjas bij. Voor verkeersregelaars is er een speciale werkjas, maar ook voor een werknemer die constant in de wind staat heb je bijvoorbeeld een windstopper fleecejas.

Heb jij nog een nieuwe werkjas nodig? Dan zou ik zeker eens bij het merk van Tricorp kijken, ze hebben veel opties en leveren goede kwaliteit. Wellicht vind je hier wel jouw nieuwe werkjas, en anders zijn er altijd nog veel meer merken werkjassen. Al is de kans redelijk groot dat je bij Tricorp vind wat je nodig hebt.