waterontharder
Overig

Overlast door hard water » Tips om het op te lossen!

kalk

Een nieuwe badkamer of een nieuwe keuken, misschien heb je er lang op moeten wachten. Wat een heerlijk gevoel geeft dat, als alles helemaal nieuw is en je het eindelijk mag gebruiken. De nieuwe ruimte straalt je tegemoet. Des te vervelender dus dat je na een aantal weken de gebruikssporen al begint te zien. Die vervelende, hardnekkige kalkaanslag. Witte en bruinige kringen die alles een dof laagje geven en ervoor zorgen dat na een aantal weken de badkamer zijn stralende glans heeft verloren. Met als gevolg hiervan, dat je de ruimte minstens éénmaal per week staat te boenen. Vervelend en vooral ontzettend jammer van je tijd.

De oplossing voor kalkaanslag

Het leidingwater in ons land bevat kleine kalkdeeltjes. Deze zet zich af in leidingen, maar ook op je tegels, ramen en apparatuur zie je de kalkafzetting terug. Deze witte en bruinige kalkaanslag zijn erg hardnekkig. Hard boenen, chemische schoonmaakmiddelen en anti-kalkproducten verwijderen de kalkaanslag op den duur. Echter, ze pakken het probleem niet aan. Nieuwe kalkaanslag blijft komen en het boenen duurt voort. Een betere remedie tegen kalkaanslag is het voorkomen ervan. En dat kan met een waterontharder. Door een waterontharder te installeren ben je voorgoed verlost van kalkaanslag. De waterontharder verwijdert namelijk de kalkdeeltjes uit het water en zorgt voor kalkvrij water door de hele woning. Het neerslaan van kalkdeeltjes op tegels, sanitair, douchedeur of bad is dus verleden tijd. En ook bestaande kalkaanslag zal op den duur verdwijnen. Hard boenen is niet meer nodig en ook de chemische schoonmaakmiddelen en anti-kalkproducten kunnen de deur uit.

Nog meer voordelen van een waterontharder

Naast een kalkvrije badkamer en kalkvrij sanitair, brengt kalkvrij water nog meer voordelen met zich mee:

  • streeploos ramen wassen
  • verminderd zeep gebruik
  • zacht en helder wasgoed
  • verzacht huid en haar
  • betere smaak van koffie, thee en limonade
  • blijvend mooi servies, glas en bestek
  • langere levensduur van waterverbruikende apparaten
  • lagere energienota

Voor elk huishouden een waterontharder op maat

Zowel voor grote, als kleine huishoudens heeft Best Water Choice een van waterontharder op maat. Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van het ontharden van water, levert en installeert BWC hoogwaardige kwalitatieve waterontharders voor elk gezin. Tevens zijn er waterontharders op maat beschikbaar voor bedrijven, kantoren, fabriekshallen, zwembaden en sportscholen. Ook verlost zijn van het harde boenen met chemische schoonmaakmiddelen en anti-kalkproducten om de kalkaanslag weg te krijgen? Neem dan een kijkje op de website BWC Waterontharders voor meer informatie.