zwembadpomp
Overig

DAB waterpompen voor verschillende doeleinden

zwembadpomp

Last van overmatig water in uw land of tuin? Een te lage waterdruk voor de beregening van uw akkers of tuin? DAB biedt de oplossing voor deze problemen: waterpompen voor verschillende doeleinden. Met de pompen van DAB bent u verzekerd van kwaliteit en weet u zeker dat uw waterproblemen met de geschikte pomp opgelost worden.

DAB, producent van vele pomp technieken

DAB is een fabrikant van waterpompen en staat bekend om zijn innovatie, kwaliteit en efficiëntie. DAB is dan ook het meest gekozen merk voor waterpompen. Kenners kiezen voor een solide DAB pomp met lange levensduur. Deze pompen gaan dan ook zelden stuk en zijn daarnaast ook nog eens scherp geprijsd. Waterpomp is een verzamelnaam voor pompen die onder opgewekte druk water verplaatsen. Dit gaat bijvoorbeeld om het wegpompen van water. Maar er zijn ook pompen die zorgen voor de aanvoer van water, zoals het beregenen van het weiland. Het merk DAB staat al vele jaren bekend om zijn pompen. Er zijn dan ook verschillende DAB waterpompen te koop, bijvoorbeeld de volgende:

  • circulatiepompen
  • zelfaanzuigende pompen
  • centrifugaalpompen
  • dompelpompen
  • bronpompen

Elke waterpomp heeft zijn eigen doel: het wegwerken van water, het aanvoeren van water of het circuleren van water. Voor alle bewatering-werkzaamheden heeft u op deze manier een geschikte waterpomp tot uw beschikking.

De juiste waterpomp kiezen

Met zoveel verschillende waterpompen op de markt, is het soms lastig om de juiste waterpomp voor de klus te kiezen. Heeft u een circulatiepomp nodig? Dan bent u op zoek naar een pomp die is bedoeld voor het rondpompen van water in uw verwarming of koelsysteem. Deze pomp vindt u bijvoorbeeld terug in uw cv-installatie. Wanneer deze pomp aan vervanging toe is, wordt het water in uw cv niet goed meer rondgepompt. Met een nieuwe circulatiepomp van DAB is dit zo verholpen. Een centrifugaalpomp daarentegen kan worden gebruikt voor het aanzuigen van dunne en de wat dikkere vloeistoffen. Wanneer uw kelder vol water staat of de kruipruimte onder uw woning te nat is, gebruikt u de DAB centrifugaalpomp om dit water eruit te pompen. Anders dan bij een centrifugaalpomp, die niet in staat is om lucht te verpompen, zijn de zelfaanzuigende pompen dat wel. Hij is dan ook geschikt voor watertoevoer in installaties in woningen, kleine landbouw, bij het tuinieren en irrigatie doeleinden. Om een keuze te maken uit de juiste pomp, kunt u altijd terecht bij het bedrijf of de webshop waar u het product wilt aanschaffen. Bij Engeldot vindt u een uitgebreid assortiment aan DAB waterpompen. Voor meer informatie kunt u altijd terecht bij de klantenservice. Met vele jaren ervaring en kennis, kunnen zij u uitstekend helpen bij het maken van de juiste keuze.