Badkamer waterdicht
Klussen

Uw badkamer waterdicht maken?

Badkamer waterdichtEen nieuwe badkamer maken is één van de leukste projecten die er is als het gaat om verbouwen of bouwen. Het aanzicht van een compleet nieuw interieur in uw badkamer in combinatie met een nieuwe douche/bad en een nieuwe wastafel is een fraai aanzicht waar u nog lang van kan genieten. Om hier echter zo lang mogelijk van te kunnen genieten is het van groot belang dat de badkamer eerst volledig waterdicht wordt gemaakt. Wanneer dit niet op een goede manier gebeurt ontstaat er de kans dat het gaat schimmelen met alle gevolgen van dien. Schimmel laat niet alleen een muffe lucht achter maar kan ook nog eens zeer schadelijk zijn voor de gezondheid van u en alle andere leden van het gezin.

De kosten die eraan verbonden zijn

Het waterdicht maken van je badkamer wordt vaak in één adem genoemd met hoge kosten en veel arbeidsuren, gelukkig hoeft dit niet zo te zijn. Ook al denkt u van zichzelf dat u geboren bent met twee linkerhanden, iedereen kan op een vrij eenvoudige en kostenbesparende manier zijn of haar badkamer waterdicht maken. Innotec biedt met haar ‘Waterproof Systeem’ dé oplossing om op een zo’n efficiënt mogelijke manier zelf je badkamer waterdicht te maken. Dit systeem zorgt ervoor dat uw badkamer volledig wordt afgesloten van vocht en water zodat de kans op schimmel verdwijnt als regen voor de zon. Het mooie aan dit systeem is dat het relatief makkelijk aan te brengen is ten opzichte van andere methoden en een stuk goedkoper is in uren en aanschaf.

Hoe werkt het?

Het waterproofsysteem werkt op een innovatie doch simpele manier die ervoor zorgt dat u met een gerust hart kan douchen of wassen. Alle hoeken van de badkamer dienen afgedicht te worden door middel van een kwalitatief hoogwaardige afdichtingskit waarna de ruimte waterdicht gemaakt kan worden door middel van een unieke verspuitbare kit die u met behulp van een spuitpistool kan aanbrengen. Na 24 uur is de ruimte droog genoeg om verder te gaan met de volgende stap. Namelijk, het daadwerkelijke verbouwen van uw badkamer. U kunt nu met een gerust hart uw badkamer wand gaan betegelen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over muffe luchtjes.