Metaalspecialisten
Klussen

Metaalspecialisten tot uw service

Ontwikkelingen en uitbreidingen blijven groeien in de metaalbewerking Eindhoven. Wat van ouds een loodgieters activiteit was is uitgegroeid tot een begrip dat nu alleen aangeboden wordt door gespecialiseerde metaalbewerkingsbedrijven. Bewerkingen van metaal kennen genoeg toepassingen. De meeste metaalbewerkingsbedrijven in Eindhoven bieden levering aan huis. En mocht u zelf niet gespecialiseerd zijn in het toepassen van de dakafwerkingen? Dan wordt het na de levering gewoon voor u gemonteerd. De bedrijven zijn ook gespecialiseerd in het coaten, lassen, zagen, knippen en kralen. De meest gebruikte techniek is het zetten van de materialen. Heeft u zetwerk aan uw pand of woning al overwogen?

Wat houdt zetwerk op maat in?

Scherpe en ronde hoeken aan diverse staalplaatmaterialen zijn allemaal om te buigen naar wens. Met behulp van zetbankmachines zijn de materialen met nauwkeurige precisie te vormen naar al uw daktoepassingen. Voor deze techniek wordt de term “zetten” gebruikt en het is door de jaren heen een algemeen begrip geworden. U kunt het materiaal ook laten coaten, zagen, knippen en kralen. Met zetwerk loopt het materiaal altijd vloeiend in elkaar over. En het neemt ook minder tijd in beslag in vergelijking met een lasproces. Dus het zetwerk proces kent alleen maar voordelen. Bij de keuze uit zetwerk kiest u altijd voor een professionele afwerking. Bent u ook al bekend met de toepassingen van zink zetwerk op maat?

De diverse toepassingen van zink op maat

Er zijn diverse materialen die door middel van zetwerk gerealiseerd kunnen worden. Zo kan dit met aluminium, plastisol, lood, RVS, koper en zink. Zink is voornamelijk bekend door zijn duurzaamheid want het is 100% recyclebaar. En daarnaast is het ook licht van gewicht, heeft het een lange levensduur en is het geheel bestendig tegen weersomstandigheden. Zink zal uw pand of woning een karakteristieke uitstraling geven en de opties zijn ongelimiteerd. De afwerkingen van zink zijn door te voeren bij afdekkappen, boeiborden, dakranden, daktrimmen, ontluchtingen, waterslagen, noodoverstorten en gevelbekleding. Van de vele materialen is zink de meest duurzame oplossing voor de daktoepassingen aan uw pand of woning.

Hulp en advies op maat

U kunt uiteraard altijd zelf aan de slag gaan. Maar laat u eerst goed informeren bij een metaalbewerkingsbedrijf in Eindhoven. Want mocht u nou niet gespecialiseerd genoeg zijn dan kunt u ook altijd nog een cursus volgen over staalplaatmaterialen en het monteren van uw daktoepassingen. Zowel praktijk als theorie cursussen worden aangeboden. En mocht u het toch willen laten doen door specialisten dan worden door de meeste bedrijven gewoon montage aangeboden na levering. Productie metaal Eindhoven kent alleen maar kwaliteit en de gespecialiseerde vakmensen staan altijd klaar voor advies en informatie op maat.