Klussen

Easy blade, de revolutionaire diamantschijf

Het belangrijkste als je gaat klussen in en om het huis, is uiteraard het gebruik van goed gereedschap. De Easy blade van Combitech Tools is hét gereedschap om gleuven in muren te frezen voor het aanbrengen van leidingen. De schijf is geschikt voor diverse steensoorten en gaat superlang mee, langer dan andere schijven. De prijs kwaliteitsverhouding van deze veelzijdige installatieschijf is dan ook perfect te noemen.

50% tijdsbesparing met de revolutionaire Easy blade

Je bespaart wel zo’n 50% tijd als je met de Easy blade aan de slag gaat. Het is namelijk zo, dat deze schijf een schone gleuf achterlaat. Dit scheelt je onnodig schoonmaakwerk, zoals uithakken en opvegen, en je kan dus meteen door met het plaatsen van de leidingen. Met de Easy blade installatieschijf frees je in één bewerking een kant en klare sleuf in de muur. Waarom zou je moeilijk doen, als het makkelijk kan? Pak die 50% tijdsbesparing met deze revolutionaire schijf! Deze lasergelaste diamantschijf past in bijna elke muursleuvenfrees. Bovendien kun je van de Easy blade een hoge levensduur verwachten.

Let op: alleen te gebruiken in combinatie met freesmachines vanaf 1500 watt!

Waar is de revolutionaire Easy blade te koop?

De Easy blade installatieschijf is online te bestellen op Combitech.shop. Zij leveren uitsluitend producten van zeer goede kwaliteit voor een  zeer scherpe prijs, en staan bovendien bekend om de snelle afhandeling en levering van bestellingen.

Maak het jezelf gemakkelijk en bespaar kostbare tijd met de revolutionaire Easy blade!