Zetwerk plastisol
Klussen

Alle mogelijkheden voor zetwerk op maat

Voor al uw dak bewerkingen zijn verschillende gewenste vormen te realiseren met behulp van een zetbank of kantbank. Afhankelijk van de afmetingen en de hoeveelheid kunnen er zowel scherpe als afgeronde hoeken gemaakt worden. Dit proces gaat een stuk sneller dan het lassen van materialen en word altijd professioneel afgewerkt naar uw wensen.

Wat houdt zetwerk plastisol in?

Met een divers aanbod aan kleuren is zetwerk plastisol een kwalitatief duurzaam staalplaatmateriaal en licht van gewicht. Het is in principe een combinatie van verzinkt staal met een plastisol coating en kan in diverse verschillende gewenste maten omgebogen worden. Het is geheel bestendig tegen weersomstandigheden waardoor het vooral bekend staat om zijn lange levensduur.

Toepassing van zetwerk plastisol

Schilderen is niet meer nodig als u kiest voor plastisol. Daarom word het vaak gekozen voor bedrijfspanden omdat al de kleuren van uw bedrijf te realiseren zijn. Alle hoekprofielen zijn toe te passen. Plastisol wordt voornamelijk gebruikt voor boeiboorden, afdekkappen, daktrimmen en zetwerk. Zetwerk op maat is met zink, plastisol, koper en aluminium te realiseren.

Zoek je dakmaterialen voor een plat dak?

Voor een plat dak is een populair materiaal EPDM. Dit is een elastische folie die niet snel zal scheuren en nauwelijks onderhoud nodig heeft. Dit is ook gewoon over bestaande dakbedekking te plaatsen. Een goedkoper materiaal daarentegen is Bitumen. Dit materiaal heeft minder kans op beschadiging, is makkelijk te plaatsen en heeft een minder lange levensduur. Of misschien kunststof materiaal dat met lijm of warme lucht word aangebracht. Dit materiaal is PVC en dit gaat helaas een stuk minder lang mee.

Advies op maat ook mogelijk

Keuzemogelijkheden zijn er genoeg en er is een divers aanbod aan dakmaterialen. Als u er niet uit komt welke keuze u moet maken voor uw dak. Ga dan langs bij een dakgroothandel bij u in de buurt en laat u informeren over zetwerk en de verschillen over diverse dakmaterialen.