luxe ledverlichting in stucwerk
Elektriciteit

Luxe ledverlichting in stucwerk

Ben je van plan om te renoveren? Of begin je aan een nieuwbouwproject? Ga voor lineaire ledverlichting in stucwerk. Lineaire ledverlichting wordt ook wel rechtlijnige ledverlichting genoemd. Het kan dienen als verlichting of als sfeerverlichting. Er zijn namelijk veel soorten en maten rechtlijnige ledverlichting verkrijgbaar op het internet. Bekijk bijvoorbeeld eens de website van HET LED HUIS die het grootste aanbod lineaire ledverlichting van Nederland hebben.

Benodigdheden voor luxe ledverlichting in stucwerk

Lineaire ledverlichting bestaat altijd uit de volgende onderdelen:

  • Een LED profiel waar de ledverlichting in geplaatst worden;
  • Een LED strip die dient als verlichting of sfeerverlichting;
  • LED voedingen die zorgen voor toestroming van stroom;
  • LED controller om de verlichting aan en uit te zetten. Dimmen is ook mogelijk.

Wanneer je luxe ledverlichting in stucwerk wilt aanbrengen ben je LED stucprofielen nodig. Deze zijn voor de stukadoor gemakkelijk aan te brengen en hoeven geen draagconstructie te hebben. Benieuwd welke mogelijkheden er zijn? Neem een kijkje op de website van hetledhuis.nl om het grootste assortiment van Nederland te bekijken.

Een luxe en fraaie uitstraling

Door het grote en variërende aanbod LED stucprofielen kunnen de meeste projecten worden gerealiseerd. Wist je bijvoorbeeld dat er flexibele LED stucprofielen zijn? Zo kun je de verlichting van de muur naar het plafond laten doorlopen. Liever de verlichting van muur naar de vloer door laten lopen? Ook dat is mogelijk. Het is zelf mogelijk om ledverlichting helemaal rond te laten gaan. Een luxe en fraaie uitstraling realiseren is daarom altijd mogelijk met het uitgebreide aanbod. Laat je inspireren om de website van hetledhuid.nl door de vele, eerder uitgevoerde, projecten.